Συνωμοσιολογία ή η πεμπτουσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων;

Δημοσίευση στην εφημερίδα Greek News http://www.greeknewsonline.com/

«Peace is not merely a goal that we seek, but a means by which we arrive at that goal», Martin Luther King Jr.

Τα τελευταία χρόνια ακούμε ολοένα και πιο συχνά για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Παγκόσμια Τράπεζα, τους τραπεζίτες, τους πολιτικούς και τους οικονομολόγους των ισχυρότερων χωρών της γης, ενώ ακόμα πιο πρόσφατα, πρωτοδιαβάσαμε στην Ελλάδα για την περίφημη –ή διαβόητη- λέσχη Bilderberg. Οι θεωρίες συνωμοσιολογίας ήταν πάντα ενδιαφέρουσες για κάποιους, ενώ για κάποιους άλλους φαντασιοπληξίες. So, which one is it;

Η πρώτη συνάντηση της Λέσχης πραγματοποιήθηκε πριν από 57 χρόνια, και πιο συγκεκριμένα τον Μάιο του 1954, στην Ολλανδία. Ο λόγος της πρώτης εκείνης συνάντησης ήταν ο Ψυχρός Πόλεμος και οι δυνητικές του επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία. Από τότε μέχρι σήμερα οι συναντήσεις εξακολουθούν να γίνονται πάντα κεκλεισμένων των θυρών, ενώ οι σύνεδροι συμμετέχουν μόνο κατόπιν πρόσκλησης και τα λεχθέντα δεν ξετρυπώνονται σχεδόν ποτέ από τον Τύπο. Με το πέρασμα των χρόνων, πολλά παγκόσμια γεγονότα «χρεώθηκαν» στη Λέσχη, όπως η δημιουργία της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η εισβολή στο Ιράκ, αλλά και ο βομβαρδισμός της Σερβίας. Όλα και πάντα με απώτερο σκοπό τη δημιουργία μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Ακούγεται πομπώδες, ίσως και καραμέλα για τους καχύποπτους, αλλά μια συνέντευξη ενός πασίγνωστου τραπεζίτη, που δόθηκε στο WeAreChange, πριν μερικούς μήνες εξέθεσε μέρος κάποιων σατανικών σχεδίων, που καταστρώνονται τόσο από υψηλόβαθμα στελέχη Ελβετικών τραπεζών, όσο και από τα μέλη της Bilderberg, ενώ καθίσταται σαφές ότι η Λέσχη χρησιμοποιεί τις ελβετικές τράπεζες για ξέπλυμα χρήματος, χρηματοδότηση ανατροπών κυβερνήσεων διαφόρων κρατών, δολοφονίες, αλλά και –προσοχή- για να «εισβάλλει» σε χώρες υπό καθεστώς χρεωκοπίας.

Αν κάποιος διαβάσει τη συνέντευξη πολύ προσεκτικά θα διαπιστώσει πως ο συνεντευξιαζόμενος αφήνει να εννοηθεί πως ο Josef Ackermann, Διευθύνοντας Σύμβουλος της Deutsche Bank, αλλά και μέλος της διοικούσας επιτροπής της Bilderberg, αποτελεί έναν από τους παίκτες-κλειδιά στο σχέδιο φίμωσης του διαδικτύου, που αποτελεί και το τελευταίο προπύργιο της παγκόσμιας ελευθερίας έκφρασης. Εκτός όμως αυτών αποκαλύπτει και πολλά ακόμα, άκρως ενδιαφέροντα.

Το συγκεκριμένο άτομο –που προφανώς κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό το όνομά του- έχει εργαστεί σε ελβετικές τράπεζες για πολλά χρόνια, ενώ διετέλεσε και διευθυντής μιας εκ των πιο ισχυρών. Από ότι αποκαλύπτει, κατά τη θητεία του, αναμείχθηκε στη διαδικασία απευθείας πληρωμής σε μετρητά, προσώπου που σκότωσε τον πρόεδρο μιας ξένης χώρας. Συμμετείχε, δε, στη συνάντηση κατά την οποία ελήφθη αυτή η απόφαση. Μην πάει το μυαλό σας στον Ghaddafi, αφού η συνέντευξη αυτή πραγματοποιήθηκε πολύ πιο πριν τη δολοφονία του. Υποψιάζομαι μάλλον τον Πρόεδρο της Πολωνίας, Lech Kaczynski, καθώς και μεγάλου αριθμού ισχυρών προσώπων της χώρας, που σκοτώθηκαν σε περίεργο αεροπορικό δυστύχημα στις 10 Απριλίου του 2010. Η υποψία αυτή έχει βάση, αφού η Πολωνία είχε αποφύγει τεχνηέντως τους δανεισμούς που έλαβαν άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, η οικονομία της ανθούσε το 2009, ενώ η κεντρική της τράπεζα προσφέρθηκε να δώσει δάνειο στο ΔΝΤ (!) για τη στήριξη των χωρών που αντιμετώπιζαν προβλήματα λόγω της κρίσης. Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Πολωνίας ήταν ευρωσκεπτικιστής, τίθετο κατά της ένταξης της χώρας του στο ευρώ και φυσικά… σκοτώθηκε στο ίδιο αεροπορικό δυστύχημα.

Ας γυρίσουμε όμως στη συνέντευξη. Σύμφωνα με τον πρώην Ελβετό τραπεζίτη, υψηλόβαθμα στελέχη ελάμβαναν συχνά χειρόγραφα σημειώματα, εντός των οποίων δίνονταν εντολές δολοφονίας συγκεκριμένων ατόμων ή ακόμα και εντολές χρηματοδότησης τοπικών εξεγέρσεων σε διάφορες χώρες. Επιβεβαιώνει, δε, τα όσα έγραψε ο John Perkins στο βιβλίο του “Confessions of an Economic Hit Man”, λέγοντας ότι είναι απολύτως αληθινά και ότι έχουν συμβεί. Από ότι φαίνεται ορισμένες ελβετικές τράπεζες διατηρούσαν και διατηρούν «ειδικά» κεφάλαια, σε εξίσου «ειδικούς» λογαριασμούς, με κωδικοποιημένες ονομασίες, αριθμούς και καταθέτες, ενώ μέλη της διαβόητης Λέσχης έδιναν διαφόρων τύπων εντολές, οι οποίες πραγματοποιούνταν με τα χρήματα των λογαριασμών αυτών. Ουσιαστικά δηλαδή οι τράπεζες αυτές συμμετείχαν κυρίως στις δολοφονίες προσώπων που δεν ακολουθούσαν τις εντολές της Bilderberg, του IMF ή της Παγκόσμιας Τράπεζας. Μήπως σε κάτι τέτοιο είχε περιπέσει και ο πρώην «κουρασμένος» μας;

Κάποιοι μπορεί να αναρωτιούνται σχετικά με το γιατί ο άνθρωπος αυτός επέλεξε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να μιλήσει, αφού είναι πασιφανές ότι όλα αυτά ελάμβαναν χώρα εις γνώσιν του εδώ και τουλάχιστον 3 δεκαετίες. Όπως είπε ο ίδιος, αποφάσισε να μιλήσει πριν μερικούς μήνες γιατί η κατάσταση χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, γιατί οι ελβετικές τράπεζες είναι μπλεγμένες σε ανείπωτα ανήθικες δραστηριότητες, γιατί όλα αυτά λαμβάνουν χώρα κάτω από το τραπέζι και γιατί μιλάμε εντέλει για ποσά που φτάνουν τα τρισεκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται, δε, για ποσά που δεν ελέγχονται και που φυσικά δε φορολογούνται.

Μεγαλειώδες δείγμα υποκρισίας, θα έλεγε κανείς, αφού όλα τα ως άνωθι έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που πρεσβεύει η «χαμηλοβλεπούσα» χώρα, δηλαδή ουδετερότητα, ειλικρίνεια και bona fide. Ας μη ξεχνάμε και τη δήθεν πρόσφατη κίνηση της Ελβετίας, να συνεργαστεί με την Ελλάδα για τη φορολόγηση των ελληνικών κεφαλαίων που φωλιάζουν σε ελβετικούς λογαριασμούς. Αυτό το 10% που θα αποδοθεί είναι τίποτα μπροστά στα ποσά που κρύβονται εκεί, χώρια από το ότι θα διατηρηθεί η πλήρης –απολύτως πλήρης- ανωνυμία των καταθετών.

Ο Ελβετός συνεχίζει, λέγοντας ότι τεράστια ποσά δημιουργούνται από το μηδέν και ξοδεύονται τάχιστα για την καταστροφή της παγκόσμιας κοινωνίας, όπως την γνωρίζουμε, μόνο και μόνο από απληστία. Ο στόχος είναι ο αφανισμός κρατών, όπως η Ελλάδα –τι έκπληξη-, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία, ενώ ως «σκλάβοι» χρησιμοποιούνται οι Κινέζοι. Λέει, επίσης, ότι ο Ackermann έχει πολλές νομικές υποθέσεις «ανοικτές», τόσο στη Γερμανία, όσο και την Αμερική, και ότι είναι ένας άνθρωπος αδίστακτος και παγερός. Οι συμμετέχοντες στο καταχθόνιο αυτό σχέδιο είναι άνθρωποι πανίσχυροι, οι οποίοι στοχεύουν –εκτός των άλλων- στην καταστροφή της Ευρωπαϊκής βιομηχανίας –σας θυμίζει κάτι;- και την εδραίωσή της στην Κίνα, ξεκινώντας από τη διάνοιξη της αγοράς μας σε όλα τα κινέζικα προϊόντα. Έτσι, οι εργαζόμενοι στην Ευρώπη κερδίζουν όλο και λιγότερα…

Η Ευρώπη από ότι φαίνεται βρίσκεται μέσα στη σιδερένια γροθιά της Bilderberg και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία περί τούτου. Μια-μια, οι χώρες της Ευρωζώνης βάλλονται από τους κερδοσκόπους. Η Ελλάδα είναι ήδη καμένο χαρτί και ας μην έχει λεχθεί ξεκάθαρα. However, who in their right mind can say that Greece will be able to pay back all these loans? Ενώ τώρα το «πανηγύρι» ξεκίνησε και για τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ισπανία. Η Ιταλία από ότι είδαμε ήδη παραδόθηκε στη Big Brother επιτήρηση και ως εκ θαύματος παραιτήθηκε και ο Berlusconi.

Περίεργες είναι και οι αποκαλύψεις που κάνει ο ανώνυμος Ελβετός τραπεζίτης για διάφορα μέλη της Bilderberg. Από ότι φαίνεται ο Strauss-Kahn ήταν ένας εκ των μελών της Λέσχης που εκτέθηκε για τις πράξεις του, αλλά που κατόπιν αθωώθηκε. Λέγεται ότι τα περισσότερα μέλη είναι διεφθαρμένα άτομα, χωρίς καμία ηθική αξία, με άρρωστα μυαλά, ενώ κάποιοι είναι βιαστές, παιδόφιλοι και σατανιστές. Σημειώνει, δε, ότι πολλές ελβετικές τράπεζες φέρουν σατανιστικά σύμβολα, όπως η Rothschild Bank στη Ζυρίχη. Όλοι αυτοί εκβιάζονται διαρκώς σε διάφορες πράξεις, ακολουθώντας εντολές, τις οποίες αν δεν εκτελέσουν, θα εκτεθούν, καταστραφούν ή ακόμα και δολοφονηθούν. Ο ίδιος σημειώνει επίσης ότι ο Strauss-Kahn μπορεί και να μη ζήσει για πολύ, αφού εκτέθηκε υπερβολικά στα media. Άλλα μέλη της Bilderberg είναι από ότι φαίνεται και η Lagarde, ο Sarkozy, ο Obama, αλλά και οι Henry Kissinger, David Rockefeller, Bill Clinton, Tony Blair και πολλοί ακόμα. Ενώ λέγεται πως βρίσκεται στα σκαριά ένα παγκόσμιο σχέδιο φίμωσης του διαδικτύου, μέσω του οποίου θα χρησιμοποιηθεί ενός αλλιώτικου τύπου τρομοκρατία.

Διαβάζοντας όλα αυτά, προσπάθησα να σκεφτώ πότε ήταν η πρώτη φορά που διάβασα περί Bilderberg σε ελληνική εφημερίδα –κατά καιρούς τις έχω διαβάσει όλες- και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι ήταν σχετικά πρόσφατα, παρόλο που η λέσχη υφίσταται -όπως είπαμε- εδώ και πολλά χρόνια. Από ότι, δε, διερεύνησα λίγο στον διεθνή δυτικό Τύπο –δεν αναφέρομαι σε ανεξάρτητες σελίδες, fora και blog-, λίγες είναι οι αναφορές, ενώ σχεδόν κανένας συσχετισμός δεν έχει αναλυθεί από τον Τύπο της Μέσης Ανατολής. Θα έλεγε κανείς ότι υπάρχει κάποιου είδους συμφωνία σχετικά με αυτά που «επιτρέπεται» να δουν το φως της δημοσιότητας –if any. Ενώ ψάχνοντας λίγο ακόμα βρήκα ότι η Λέσχη -που πήρε το όνομά της από το ξενοδοχείο που φιλοξένησε την πρώτη της συνάντηση- συνιδρύθηκε από τον Prince Bernard –που επίσης βοήθησε στην ίδρυση του Ροταριανού Ομίλου-, ο οποίος ήταν μέλος των Ναζί και εργάστηκε για την παραγωγή του Zyclon B, του γνωστού δηλητηριώδους αερίου που χρησιμοποιήθηκε ευρέως στις γενοκτονίες των Εβραίων. Ο Prince Bernard, που πέθανε το 2004, απομακρύνθηκε και από τις 2 ομάδες, όταν το όνομά του ενεπλάκη στο σκάνδαλο σωρείας δωροδοκιών της Lockheed, που ξέσπασε κατά τη δεκαετία του 1970.

Τα τελευταία περίπου 10 χρόνια -αν και η χώρα μας πρέπει να βρίσκεται στο στόχαστρο εδώ και τουλάχιστον 2 δεκαετίες- είμαι σίγουρα οπαδός της συνωμοσιολογικής θεωρίας που αφορά στην Ελλάδα. Και ο βασικός λόγος είναι ότι μόνο έτσι μπορούν να εξηγηθούν κάποιες κινήσεις ή η έλλειψη αυτών από τις εκάστοτε κυβερνήσεις μας. Η χώρα μας είναι πολύ μικρή και οι πολιτικοί μας πολύ λίγοι για να αντισταθούν ή έστω να προσπαθήσουν να αποτρέψουν τα πράγματα. Αλλά αν αναλογιστεί κανείς -αν μη τι άλλο- τον ορυκτό μας πλούτο –βλέπε πετρέλαιο, φυσικό αέριο, χρυσό, βωξίτη κ.ά.- έχει βάση η «επίθεση» ενάντια στη χώρα μας. Αν όχι, ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί τόσα χρόνια δεν έχουμε προχωρήσει σε εξόρυξη των κοιτασμάτων πετρελαίου μας, γιατί δεν εκμεταλλευόμαστε τα χρυσωρυχεία του Παγγαίου –στα οποία φωλιάζουν τα μεγαλύτερα κοιτάσματα της Ευρώπης-, γιατί έχουν κλείσει σχεδόν όλα τα εργοστάσιά μας και η παραγωγή έχει παραλύσει; Ας μου εξηγήσει κάποιος, γιατί μας έδιναν και μας δίνουν τόσα χρήματα, αφού γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι δεν πρόκειται ποτέ να τα πάρουν πίσω...;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.